Yoga

Yoga är en flertusenårig indisk tradition som traditionellt använts som ett samlingsnamn för flera olika fysiska och kontemplativa tekniker. Ordet ”yoga” betyder union eller förening. Förening mellan vad? Jo, kropp och andetag. När du rör kroppen i takt med dina andetag är det svårt att fokusera på något annat –effektfullt för den som vill stressa av.

Vi erbjuder regelbundet olika typer av yogapass – kolla schemat för aktuella pass.

Just nu söker vi en yoga lärare till våra pass! Ring Peter om du är intresserad.
0733-900832

Mindful yoga

Mindful yoga är en enkel form av yoga som passar nybörjaren eller dig som vill ta det lugnt. Perfekt för dig som vill varva ner,stressa av, mjuka upp och stretcha kroppen.

Ashtanga Vinyasa

I Ashtanga Vinyasa guidas du genom en bestämd serie positioner som du håller i ett visst antal andetag. Serien är förutbestämd och är alltid likadan. Efterhand lär du dig ställningarna bättre och bättre och kan avancera din praktik, men passen passar utmärkt även för nybörjaren. Du blir starkare, rörligare och mer fokuserad. Du lär dig att utnyttja hela din andningskapacitet och konsten att slappna av.

Ashtangayogan betår av totalt åtta delar där de fysiska ställningarna bara är en av dessa. De resterande delarna består av andningsövningar, olika former av meditation, filosofi samt etiska och moraliska principer, de delarna pratar vi också om när andan faller på.

Morning Flow

På morgonklasserna väcker vi kroppen till liv försiktigt, och förbereder oss inför dagen. På morgonklasserna uppmärksammar vi dagsformen och här finns stort utrymme för variation utifrån deltagarnas behov och önskemål.

KONTAKT

Sandvaktaregatan 19
296 35 Åhus

Peter Mendel
0733-900832
peter@taiso.se